Hilly Wellner

Bewindvoerder, Financieel Maatschappelijk werker & budgetcoach

Als Bewindvoerder, Financieel Maatschappelijk werker en budgetcoach kan ik u ondersteunen. Onder andere heb ik diverse opleidingen gevolgd, zoals bewindvoering, schuldhulpverlening, Pedagogiek, maatschappelijk werk en Cultureel werk.

Ruim 12 jaar ben ik werkzaam in de psychiatrie, waarvan reeds 6 jaar als psychiatrisch budgetcoach. Daarvoor was ik werkzaam in de jeugdhulpverlening, kinderopvang en straathoekwerk.

BEWINDVOERING, VISIE EN WERKWIJZE

Mijn visie: Iedereen is uniek en bij die unieke persoon zal ik aansluiten in mijn werkwijze en benadering. Ik wil mensen op een maatschappelijke manier helpen om hun financiën inzichtelijk te maken en te behouden. Waarbij we dit samen zullen oppakken met als einddoel om het weer zelf te kunnen doen.

Hoe kunnen we jou ondersteunen om je financiën weer op de rit te hebben? Om zo je toekomst een goed fundament te kunnen geven.

Moed,  Bewindvoering wil je in je kracht zetten!!

Hoe gaan we te werk?

– We starten met een kennismaking-intake bij u thuis of op een andere gewenste locatie (deze is kosteloos). Daarin zullen we kijken of bewindvoering bij je aansluit.

–  In de intake, zullen we samen de bewindvoerdersformulieren doornemen en ondertekenen, hierin zullen tevens de doelen in een stappenplan worden op genomen. Deze zal de bewindvoerder naar de rechtbank verzenden.

–  Daarop zal een zitting volgen bij de rechtbank. Zodra de beschikking binnen is, zal de bewindvoering gaan starten.

–  We gaan een budgetplan maken, schulden oriënteren en stabiel maken. Waarbij we de mogelijkheden bekijken om inkomsten te verhogen en/of lasten te verlagen.

–  De bewindvoering vindt plaats in het programma Onview, waar u de inlogcodes van ontvangt en zo mee kan kijken en betrokken blijft bij uw financiën.

– Vervolgens zullen we gaan berekenen of de schulden binnen 3 jaar zelfstandig in te lossen zijn. Als dit wel het geval is, dan zullen we regelingen proberen te treffen met schuldeisers. Mocht dit niet zo zijn, dan gaan we samen met u toewerken naar de Minnelijke schuldhulpverlening via de gemeente. Mocht dat niet lukken dan zullen we gaan kijken naar toewerken naar de Wettelijke schuldhulpverlening.


Mijn visie

Iedereen is uniek en bij die unieke persoon zal ik aan sluiten in mijn werkwijze en benadering. Ik wil mensen helpen om hun financiën inzichtelijk te maken en te behouden. Waarbij we dit samen zullen oppakken met als einddoel om het weer zelf te kunnen doen.


Mijn missie  m.b.t. budget coaching

De financieel maatschappelijk werker-Sociaal werker zal samen met de mensen gaan toe leiden, om weer zelfstandig hun financiën en administratie te gaan uitvoeren. Dit door onder andere het verschaffen van inzicht, het opzetten van een budgetplan, leren met geld omgaan, administratie leren ordenen, schulden in kaart brengen, schulden proberen te stabiliseren en mogelijk toe leiden naar schuldhulpverlening.


  • AGB-code: 41782207

  •  

    KvK-nummer: 72293896

  • In het bezit van een Vog-verklaring