ONZE DIENSTEN

Maatschappelijke bewindvoering

Budgetcoaching

Financiële ondersteuning

Telefonisch advies en begeleiding

Hulp bij Administratie

Toewerken naar schuldhulpverlening 

Bovenstaande diensten kunnen ook in combinatie worden afgenomen

Werkgevers

Het kan zijn dat u merkt dat uw medewerker financiële problemen heeft. U wilt daarbij helpen. We zien vaak dat financiële problemen zorgt voor stress, ziekteverzuim en verminderde productiviteit op het werk.

Een financieel maatschappelijk werker  inschakelen voor uw werknemer kan een goede stap zijn. De werknemer voelt zich gehoord en de werkgever ziet de productiviteit weer stijgen en het ziekteverzuim dalen.

De maatschappelijk werker-budgetcoach kan uw medewerker ondersteunen. Deze is niet alleen bekend met financiële zaken, maar begrijp dat dit ook gevolgen heeft op andere levensgebieden van de medewerker.

En kan daarbij meedenken naar de mogelijkheden of een luisterend oor bieden.  Alle gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld! De werkgever krijgt uitsluitend de naam van de werknemer te horen indien hij een gedeelte of zelfs de gehele kosten voor zijn rekening neemt.

Uit ervaring weten we dat we vaak zien, dat de medewerker het zelf niet redt en er dan bijvoorbeeld loonbeslag kan plaatsvinden. Dit is niet prettig voor de medewerker, maar ook niet voor u als werkgever.

Met loonbeslag kan het te besteden bedrag voor de werknemen behoorlijk omlaag gaan en daarmee nog meer problemen geven om rond te komen. Waarbij er grote kans dat de schulden vermeerderen in een aantal en zelfs oplopen.

Op het moment dat wij ingeschakeld worden, kunnen we als intermediair proberen voor de werknemer te handelen richten schuldeisers en deurwaarders/incassobureaus.
De ervaring leert door in gesprek te zijn met schuldeisers en openheid te geven in de situatie we al veel rust kunnen creëren voor de medewerker en zijn financiën. Wat voordelen heeft in het werk en thuis.

De kosten hiervan zijn, middels bovenstaande pakketten. Evt. zijn er ook andere mogelijkheden te bespreken.

Alle genoemde prijzen met betrekking tot Financiële dienstverlening, zijn exclusief de reiskosten buiten Lelystad. De reiskosten binnen Lelystad vallen binnen de genoemde tarieven.